Tel : +36(30) 991 0426

Telefon :

+36(30) 991 0426

Email address:

gaborsegit.hu@gmail.com

Cím:

Budapest 2. kerület

Elérhető vagyok:

Hétfőtől - Péntekig: 8.00 - 18:00

Bútor összeszerelés

Mózer Gábor vagyok, közel 30 éves építőiparban szerzett tapasztalattal rendelkezem. A munkám és a hobbim azonos. Szeretek szerelni, szeretek néhány csavarból és faanyagból valami szépet és egészet alkotni. A bútor összeszerelés nem házimunka. Leírással vagy anélkül, nehéz sérülésmentesen, precízen és pontosan összeszerelni. Már kevés egy csavarhúzó és egy kalapács, általában speciális szerszám is kell ahhoz, hogy minden passzoljon.

Manapság jó szakemberből hiány van, ezért általában az asztalosok időhiányban szenvednek. Sokszor azért utasítanak vissza egy munkát, mert nem fér bele az idejükbe. Egy konyhabútor, szekrénysor anyagainak a leszabása és előkészítése relatív rövid idő alatt megtörténhet, de az összeállítást csak később tudják a megrendelő lakásában elvégezni. Ha Önnek nincs „ideje” várni, szóljon nekem. A bútor összeszerelés egy olyan munka, ami egy szakember számára, nem jelent problémát. Az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettem szert, különböző fából készült elemes bútort szereltem össze, ezért mindig van nálam pótcsavar, tipli, anya, amire szükség lehet az összeszerelés során. Nem okoz gondot egy szekrénysor, konyhabútor, fürdőszobabútor összeszerelése sem.

Bútorok összeszerelése Budapesten a II. kerületben

Szerszámkészletem megbízható eszközökből áll. Fúrógépem és vágóeszközöm a legmodernebb porgyűjtő rendszerrel van ellátva, így a bútor összeszerelés a legkevesebb porral és kosszal jár. Utánam nem kell fél napig portalanítania és takarítania. Szinte azonnal használatba veheti bútorát.

Ehhez a tiszta munkához szükséges az Ön segítsége is.

  • Számítson rá, hogy egy precíz bútor összeszerelés nem fél órás munka.
  • Elképzelhető, hogy a pontos beállítás érdekében faragni, toldani kell a bútort.
  • Készítse elő a bútor helyét, gondoskodjon a régi bútor elszállításáról, amennyiben szükséges segítség a szétszereléshez, ebben is tudok segíteni, csak kérje ajánlatomat. Egy új konyhabútor, fürdőszoba szekrény felszerelése előtt mossa le a csempét, mert ha már felszereltem, nehezebb lesz.

Számomra nagyon fontos az ügyfelek megelégedettsége, ezért sokat adok arra, hogy olyan munkát végezzek, amilyet én is elvárok másoktól, úgy dolgozom, mintha a sajátom lenne. Sok bútoráruház vállal összeszerelést is, de ezek az emberek dugóban vezetnek teherautót, időre kell szállítaniuk, nehéz dobozokat kell pakolniuk, mire az összeszereléshez érnek elfogy a türelmük, ami teljesen érthető. Nem fog minden apró részletre figyelni, összedobja, és már rohan is tovább a következő címre. Emellett sokszor nem rendelkeznek megfelelő szerszámmal, nem tudnak mit kezdeni, ha hiányzik egy csavar. Ezek nálam nem fordulhatnak elő. A precíz bútor összeszerelés nem sikerülhet mindenkinek. Ezt nem bízhatjuk egy sofőrre vagy egy rakodómunkásra. Érteni kell hozzá, hogy amikor Ön használatba veszi, biztos lehessen benne, hogy nem fog az első tányér alatt leszakadni, nem fog felborulni, amikor az első vázát rárakja.

Előzze meg azt, hogy javítani kelljen kimenni. Egy rosszul felszerelt ajtót, egy ferdén felszerelt fogantyút, egy fordítva beszerelt vasalatot, egy leszakadt polcot nehezebb és drágább megjavítani, mintha szakemberre bízta volna az összeállítást. Mit csinál, ha véletlenül átfúrta a szekrényajtót? Ha még mindig nem vízszintes a hálószobapolc? Ha az egyik szerkény lentebb van, mint a másik? A bútor összeszerelés nem gyerekjáték. Ne bízza ismerősre vagy barátra azért, mert ő már csinált ilyet. Keressen, én garanciát vállalok a munkámra.

Kérjen ajánlatot a gaborsegit.hu@gmail.com e-mailcímen, vagy keressen a +36(30) 991 0426 telefonszámon, hétfőtől péntekig 8.00 - 18:00 óráig.
Bútor összeszerelés gyorsan, problémák nélkül? Gábor az Ön embere, és meg lesz elégedve!

Kapcsolódó szolgáltatás: lapra szerelt bútorok összeszerelése