Tel : +36(30) 991 0426

Telefon :

+36(30) 991 0426

Email address:

gaborsegit.hu@gmail.com

Cím:

Budapest 2. kerület

Elérhető vagyok:

Hétfőtől - Péntekig: 8.00 - 18:00

Lapra szerelt bútorok összeszerelése

Gábor vagyok, 26 éve segítek az embereknek összeszerelni bútorokat. Tudom, hogy a lapra szerelt bútorok összeszerelése nem megy mindenkinek könnyen. Sok embernek problémát okoz a műszaki rajzok, szerelési útmutatók értelmezése, nekik szeretnék segíteni.

Bár nagy segítséget nyújtanak az ábrákkal és számokkal ellátott útmutatók, de ha nincs ideje, vagy kedve az összeszereléssel bajlódni, keressen bizalommal. Szeretek fával dolgozni, tudom, hogy melyik bútoranyag mit bír, ha hiányzik egy csavar, nálam mindig van miből pótolni.
IKEA, KIKA, Möbelix, Jysk és egyéb bútoráruházakban vásárolt lapra szerelt bútorok összeszerelése nehéz feladat azoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő szerszámokkal, vagy nincs elég türelmük az útmutatók alapján kibogarászni, melyik lépésnél, melyik elemet és csavart kell használni. Vállalom komplett lakások lapra szerelt bútorainak összeszerelését vagy teljes irodabútorok összeállítását. Ezekre kérje egyedi ajánlatomat.

Lapra szerelt bútorok összeszerelése Budapesten a II. kerületben

A lapra szerelt bútorok összeszerelése számomra rutinfeladat, mégis szívesen csinálom, mert nagyon jó érzés bútorlapokból és csavarokból valami szépet alkotni. Tudom, hogy amikor megérkeznek lapraszerelve a bútorok, azonnal nekiállna szerelni, de tisztában van vele, hogy mennyi idő és hely kell egy szekrény összeszereléséhez? Már fejben berendezte, elrendezte a bútort, de az még mindig a dobozban hever? Ne fáradjon vele, hívjon és én megyek.

Odafigyelek arra, hogy a lapra szerelt bútorok összeszerelése során a legkevesebb por és szennyeződés kerüljön a levegőbe, ezért olyan fúrógéppel és vágóeszközzel dolgozom, amelyek a legmodernebb porgyűjtő rendszerrel vannak ellátva. Így a munkám elvégzése után minimális a takarítási és rendrakási idő.
Számomra legfontosabb az ügyfelek megelégedettsége. Amikor Ön végre egészben látja és használatba veheti az új bútorát, biztos lehet benne, hogy bútorai szakszerűen, pontosan lettek összerakva, nem fognak az első használatba vételkor darabokra hullani. Nem fog kiesni a csavar, nem szakad le polc, nem sérült meg a festés. A kisebb gyártásból adódó hibákat megpróbálom javítani, vagy a hiányzó alkatrészeket pótolni. Precíz és munkámra igényes ember vagyok. Minden munka egyedi, nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy kétszer kelljen ugyanazt a bútort összeszerelni.

Ajánlatát lapra szerelt bútorok összeszerelése címszóval kérje, amennyiben tudja, kérem tűntesse fel a dobozok számát. Igyekszem megkeresni mindkettőnk számára legoptimálisabb időpontot, mert tudom, hogy mennyire várják már, hogy készre-szerelve lássák a vásárolt terméket.

A lapra szerelt bútorok összeszerelése igényel némi segítséget az Ön részéről:

  • Számítson rá, hogy ha lapra szerelt konyhabútort kell összeállítani, az nem egy órás munka.
  • Készüljön fel arra, hogy a rengeteg papírhulladékot hova fogja rakni, kivel fogja elszállítatni.
  • Készítse elő az új bútor helyét. Amennyiben régi bútor helyére kerül, gondoskodjon annak időbeni elszállításáról. Ha szükséges ennek szétszerelése, egyúttal erre is kérjen ajánlatot és számoljon annak a munkaidejével is.
  • Tiszta helyet biztosítson az új bútor összeszerelésére.

Elsősorban azoknak a II. kerületi lakosoknak a figyelmébe ajánlom magamat, akik számára a vásárolt lapra szerelt bútorok összeszerelése terhet és problémát jelent. Természetesen más kerületben lakók számára is rendelkezésre állok, kérjen ajánlatot a gaborsegit.hu@gmail.com e-mailcímen, vagy keressen a +36(30) 991 0426 telefonszámon, hétfőtől péntekig 8.00 - 18:00 óráig.

Kapcsolódó szolgáltatás: bútor összeszerelés